Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν οι μικροί τενίστες και οι μικρές τενίστριες του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2016 στο 5ο και τελευταίο παγκρήτιο πρωτάθλημα που έγινε σε Σούδα, Χανία και στην Ακαδημία Τένις Χανίων καθώς κατάφεραν 2 πρωτιές, 2 δεύτερες και 3 τρίτες θέσεις αποδεικνύοντας την ανοδική πορεία του αγωνιστικού τένις του συλλόγου.

Την 1η θέση κατέκτησαν: στα κορίτσια 14 η Χαρά Βελιβασάκη και ο Βασίλης Βολτυράκης στα αγόρια 14 πετυχαίνοντας από 3 νίκες με σημαντικότερες και δυσκολότερες αυτές στους τελικούς με πολύ καλή απόδοση και οι δύο.

Την 2η θέση κατέλαβαν ο Νίκος Γενναράκης στα αγόρια 12 και ο Βαλάντης Ταμιωλάκης στα αγόρια 16.

Για τον Γενναράκη ήταν ο πρώτος του τελικός με 4 νίκες στα προκριματικά ηττήθηκε στον τελικό αν και προσπάθησε αρκετά. Ο Βαλάντης βρέθηκε πολύ κοντά στο χρυσό καθώς προηγήθηκε στον τελικό με 1/0 σετ αλλά τελικά ηττήθηκε με 1/2. Μέχρι τα ημιτελικά και την 3η θέση κατάφεραν να φτάσουν η Χρυσή Νταμπακάκη, ο Αναστάσης Μανδαλενάκης και ο Δημήτρης Δελάκης οι οποίοι έδειξαν ότι δεν απέχουν μακριά από το πιο υψηλό επίπεδο.

Μέχρι τον γύρο των 8 έφτασαν η Μάριαν Γαρεφαλάκη και ο Στέλιος Γκαγκαουδάκης.

Ακόμα αγωνίστηκαν και προσπάθησαν με το “Ηράκλειο” Ο.Α.Α. οι: Σοφίος Δημήτρης Κολοβός, Αλέξανδρος Καλατζής, Δημήτρης Μπουνάκης, Γιάννης Βελεντάκης, Εμμανουήλ Ταβερναράκης, Ιωάννα Χατζηαθανασιάδη, Ευαγγελία Νικολαΐδη και Εβελίνα Δερμιτζάκη.

«Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά, τους προπονητές τους Δολιανίτη Μανώλη και Τζιγκουνάκη Κώστα (που συνόδευσαν τα παιδιά) καθώς και τους γονείς τους και τους εύχονται το 2017 να είναι υγιείς και να έχουν ακόμα μεγαλύτερες» επιτυχίες αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου.