Βράζουν στον ΟΦΗ με την διαιτησία του Μακρυπόδη και χθες η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Για τις διαιτητικές αποφάσεις της Ριζούπολης, που προσβάΛλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γελάει ο κόσμος! Υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούμε. Ενα όμως είναι βέβαιο.

Ο ΟΦΗ θα προβεί στις κινήσεις που πρέπει να κάνει στα αρμόδια όργανα, ώστε κάποιοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ. Το VIDEO του αγώνα και ό,τι χρειάζεται, είναι ήδη στην διάθεση εκείνων που πρέπει.

Οσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι η ομάδα μας είναι στον δρόμο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ.

Και αυτήν την πορεία, δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς».

Αντίδραση Λαμπράκη

«Πώς είναι δυνατόν να μη δίνεις τέτοιο πέναλτι;

Αλλοίωσες το αποτέλεσμα» είπε στα αποδυτήρια ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Σταυρος Λαμπράκης στον διαιτητή Μακρυπόδη, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για το σοβαρό λάθος που έκανε και αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

«Το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια της ομάδας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα που ξεκινάει» τόνισε από την πλευρά των παικτών ο Νάστος.

Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στις εξέδρες και μεταξύ άλλων χειοροκρότησαν και τον Περογαμβράκη όταν έγινε αλλαγή.