Τους μεταλλιούχους από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές που κατάγονται από την πόλη μας και συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή, θα τιμήσει σήμερα το πρωί (9) ο Δήμος Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός θα υποδεχθεί τα μέλη της ελληνικής αποστολής και το βράδυ στο ξενοδοχείο Απολλώνια θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των εκπροσώπων του ελληνικού pαραολυμπιακού κινήματος.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν οι Μανώλης Στεφανουδάκης (χρυσός στο ακόντιο), Θανάσης Κωνσταντινίδης (χρυσός στη σφαιροβολία και ασημένιος στην κορίνα) Σε Τζον Φερνάντες (χρυσός στη σφαιροβολία), Παύλος Μάμαλος (χρυσός στην άρση βαρών σε πάγκο), Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (χρυσός στα 100μ. πεταλούδα ) Άννα Ντέντα (χάλκινη στο Boccia), Χριστίνα Ντέντα (συνοδός της αθλήτριας Άννας Ντέντα), Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Αργυρώ Μηλάκη (6η θέση στην ποδηλασία δρόμου), Γιώργος Καπελλάκης (παραολυμπιονίκης της κολύμβησης), Κώστας Τρουλινός (πιλότος ποδηλασίας) και Γιώργος Βαρβεράκης, (εθνικός προπονητής ποδηλασίας).

Μετά τη Λότζια, οι αθλητές και ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, θα ξεναγηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο το οποίο είναι υποψήφιο να φιλοξενήσει το επόμενο πανελλήνιο πρωτ

άθλημα στίβου ΑμΕΑ!

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ευχαριστεί την Αegean Airlines και συγκεκριμένα το τμήμα Δημόσιων Σχέσεων και τη διευθύντρια κ. Σαλούτση καθώς και τον διευθυντή πωλήσεων, κ. Επιτροπάκη, για τη χορηγία της μετακίνησης των αθλητών.