Νέα επίθεση από τον Μητσοτάκη

Μιλώντας στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ


Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «ο εχθρός της νεολαίας κ. Τσίπρας και η γερασμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν το συντομότερο».

Και πρόσθεσε: «Από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς από τον κ. Τσίπρα. Που είναι και ο νεότερος πρωθυπουργός. Με την πιο γερασμένη νοοτροπία όμως. Όχι μόνο σε επιλογές προσώπων, αλλά κυρίως σε αντιλήψεις. Διότι ποιος πρωθυπουργός θα μπορούσε να διανοηθεί να βάλει χέρι στο ταμείο αλληλεγγύης των γενεών για να πληρώσει συντάξεις σήμερα, σε βάρος των νέων αύριο;

Ποιος πρωθυπουργός θα προστάτευε τους κομματικούς του πελάτες, στερώντας δουλειές και ευκαιρίες από τους νέους; Ποιος πρωθυπουργός θα διόριζε υπουργούς Παιδείας τον κ. Μπαλτά και τον κ. Φίλη, πηγαίνοντας την Παιδεία μας 40 χρόνια πίσω; Ο πιο παρωχημένος πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση. Ο πλέον αναξιόπιστος.

Ο πραγματικός εχθρός των νέων κ. Τσίπρας». Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης «για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο δυνατά, πιο ψηλά». «Στην καινούργια Αρχή της Νέας Δημοκρατίας, καλώ ειδικά εκείνους που επλήγησαν πιο σκληρά από όλους από την κρίση και τις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνους που δοκιμάζονται πιο πολύ, που ασφυκτιούν βουλιάζοντας στο σημερινό τέλμα.

Τα κορίτσια και τα αγόρια που βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας. Τους νέους επιστήμονες που παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους και βλέπουν το συριζαΐκό Κράτος να απομυζά το παρόν τους και να υποθηκεύει το μέλλον τους.