Παρουσία πλήθος κόσμου και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη τους εφημερίους Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου για το πολύ όμορφο και σημαντικό αυτό έργο προσφοράς τόσο για την εκκλησία όσο και για τον τόπο μας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας. Ένα έργο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου που λειτουργεί εντελώς εθελοντικά και εντελώς δωρεάν για πέμπτη συνεχή χρονιά. Και αυτό οφείλεται βέβαια στην προσφορά με πολλή αγάπη τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των υπευθύνων όλων των δραστηριοτήτων. Αμέσως μετά παρουσιάστηκε η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ενορίας www.inpanagiabentevi.gr και μπόρεσαν γονείς, μαθητές και μετέχοντες στις δραστηριότητες της Ενορίας να καταλάβουν πως μπορούν εύκολα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα αλλά και για ό,τι άλλο συμβαίνει στην Ενορία Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή. Τέλος οι εφημέριοι έδωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2016-2017 και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2016-2017 βρίσκεται όπως αναφέρθηκε παραπάνω στην ιστοσελίδα της Ενορίας

www.inpanagiabentevi.gr

και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο

http://www.inpanagiabentevi.gr/el/o-naos/filanthropikh-drash/koinoniko-frontisthrio/trexon-programma

Να τονιστεί για ακόμη μια φορά πως τόσο οι εγγραφές όσο και η παρακολούθηση σε όλες τις δράσεις τις Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου είναι πάντοτε εντελώς δωρεάν.