Για τις 17 Αυγούστου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη των αντεξουσιαστών Μάριου Σεϊσίδη και Κώστα Σακκά λόγω απουσίας τριών αστυνομικών – μαρτύρων.

Οι δύο κατηγορουμένοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Στην αρχή της διαδιακασίας, ο  Κώστας Σακκάς, ανέφερε στο δικαστήριο  ότι «ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη κατηγορούν εμάς», ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Παράλληλα, ο συνήγορος  των κατηγορουμένων Δημήτρης Κατσαρής, ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα ήταν δρακόντεια στο κτίριο 7 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οι αστυνομικοί επέτρεπαν την είσοδο στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κρησφύγετα και τους συνεργούς τους μέσω των τηλεφωνικών τους συνομιλιών.