Με μώλωπες στο πρόσωπο και με κολάρο στο λαιμό εμφανίστηκε χθες στο δικασήριο ένα 14χρονο κοριτσάκι το οποίο κακοποίησε ο θείος του. Ο Ηρακλειώτης εκτός όμως από την ανιψιά του (παιδί του αδερφού του) ξυλοκόπησε και τον πατέρα του, παππού της ανήλικης μέσα στο σπίτι όπου μένουν και η μικρή με τον παππού και τη γιαγιά, αλλά και ο πατέρας της ανήλικης.

Ο άγριος ξυλοδαρμός των δύο από το συγγενή τους έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού, φέρεται να τους χτύπησε επειδή δεν άκουσαν το τηλέφωνο που τους έκανε: Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή ήταν στο facebook και δεν απάντησε την κλήση, και για τον ίδιο λόγο και τον ηλικιωμένο που δεν σήκωσε το ακουστικό, όταν ο γιος του τους καλούσε.

Ο δράστης ο οποίος μένει στον πάνω όροφο από το διαμέρισμα που μένουν τα θύματα, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταδικασθείς θείος είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Αστυνομία για αντίσταση κατά της Αρχής. Οι συγγενείς του ζήτησαν να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.