Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Εργατικού Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Εργαζομένων της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκαν στον Καράβολα, στις 15 & 16 Ιουλίου.

Πλήθος απο εργαζόμενους νέους, σπουδαστές από τις σχολές μαθητείας, ανέργων που προβληματίζονται για το πώς μπορεί να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, έδωσαν το “παρών” στο Εργατικό Φεστινβάλ της ΚΝΕ.

‘’Ηρθαν σε επαφή με την διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ και η Νεολαία του, συζήτησαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, ακόμη αντάλλαξαν πείρα μέσα απο τους χώρους δουλειάς και συμφώνησαν πως σήμερα ο λαός μας δεν πρέπει να φοβάται, να μην κάνει δικά του συνθήματα τα συνθήματα των καπιταλιστών και των ανθρώπων τους, να κοιτάξει μπροστά με τόλμη, θαρραλέα, να δοκιμάσει τη δύναμη του.

Οι νέοι εργαζόμενοι, άνεργοι ανανεώνουν τα αγωνιστικά ραντεβού, στις μάχες που έρχονται για την ανάκτηση των απωλειών τους, συνολικά για τη ζωή που αξίζουν και φυσικά στις επόμενες καλοκαιρινές φεστιβαλικές εκδηλώσεις που θα απλωθούν σε όλη την Κρήτη” καταλήγουν οι διοργανωτές.