Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 16χρονης Κλαρίσα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από προχθές το βράδυ από το χωριό Κουρούτες Ρεθύμνου. Η ανήλικη, μετά από ώρες αναζητήσεων από πυροσβέστες, αστυνομικούς, πολίτες αλλά και με τη συμμετοχή ελικοπτέρου, εντοπίστηκε κοντά σε χαράδρα στην περιοχή, με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας.

Η 16χρονη, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία με την οικογένειά της, προχθές το μεσημέρι έφυγε από τις Κουρούτες Ρεθύμνου, χωριό καταγωγής της μητέρας της, όπου έκανε τις διακοπές της τα καλοκαίρια, προκειμένου να κάνει βόλτα με την αδερφή της και δύο ξαδέρφες της. Οι τρεις κοπέλες επέστρεψαν στα σπίτια τους, όχι όμως και η 16χρονη, για την οποία φέρονται να κατέθεσαν οι συγγενείς της ότι έμεινε λίγο πίσω για να ταΐσει τα πρόβατα της περιοχής. Η Κλαρίσα δεν είχε πάρει μαζί της κινητό τηλέφωνο, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει βόλτα με τις άλλες τρεις κοπέλες. Το γεγονός ότι είχε διαγράψει και το λογαριασμό της στο facebook προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και σενάρια για την πολύωρη εξαφάνιση της κοπέλας.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα καταθέσει στους αστυνομικούς. Φαίνεται πάντως από τα στοιχεία που υπήρχαν ότι η ανήλικη έχασε το δρόμο κατά την επιστροφή της στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς.