Νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια πραγματοποίησε χθες τα ξημερώματα ομάδα αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν στις 4:30 στην οικία του κ. Φλαμπουράρη με πέτρες και μολότοφ.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μια πέτρα, ωστόσο, χάρη στην άμεση αντίδραση της ΥΜΕΤ, τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση, ενώ ζημιές υπέστησαν και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας έχει δεχθεί άλλες δύο επιθέσεις, τον περασμένο Νοέμβριο και τον περασμένο Ιανουάριο, γι΄αυτό και φυλάσσεται από αστυνομικούς.

Τα μέλη της κυβέρνησης ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται: Το παραπάνω μήνυμα έστειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη νέα επίθεση αγνώστων χθες τα ξημερώματα στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκανς καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, οτι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει ούτε να τα εκβιάσει».