Mε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 2η ημέρα καριέρας, που διοργάνωσε το ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES.

Στο ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό κέντρο, χωρητικότητας 500 ατόμων, δεκάδες ξενοδοχειακές μονάδες από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα, έδωσαν το “παρών”, σε μια ακόμα σπουδαία ημέρα για τους σπουδαστές αλλά και τους αποφοίτους του KΔΒΜ KAPPA STUDIES.

Κάθε τουριστική επιχείρηση, στην ατομική της θέση παρουσίασης, πραγματοποίησε συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους, αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα του τουρισμού, της γαστρονομίας, της διεύθυνσης των επισιτιστικών μονάδων, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και από τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες των σπουδαστών, που λίγο πριν την έναρξη της 2ης ημέρας καριέρας, ολοκλήρωναν την καθημερινή τους πρακτική.

Το ενδιαφέρον για συνεργασίες, τόσο σε επίπεδο σπουδαστών, όσο και σε αποφοίτους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές, με συναντήσεις φίλων και στελεχών ξενοδοχείων, από παλαιότερες συνεργασίες.

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των καλύτερων συνεργαζομένων ξενοδοχείων με το ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES, για τη θερινή πρακτική άσκηση των σπουδαστών του, ανακοινώθηκαν οι 16 πρώτες επιχειρήσεις, οι οποίες θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση, στο Κτήμα Καλαθάκη και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.