Ένας 43χρονος ομογενής Κρητικός, που ζει στον Καναδά, ο Τζόνι Κουλάκης, καταδικάστηκε από δικαστήριο του Καναδά για τη δολοφονία του πατέρα του, Αντώνη (Τόνι), πριν 3 χρόνια. Ο Κουλάκης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 χρόνων και ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς το δικαστήριο δέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 86χρονο πατέρα του τον Ιούνιο του 2013 υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα montrealgazette.

Σύμφωνα με τον πατροκτόνο, δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του όταν ο πατέρας του -όπως είπε στο δικαστήριο- του είπε ότι η αφίσα Μπρους Λη που είχε στο δωμάτιό του ήταν δαιμονισμένη κι έπρεπε να την εξαφανίσει! Τότε ο Γιάννης Κουλάκης πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του...

Ο Αντώνης Κουκλάκης μετανάστευσε το 1967 από την Κίσσαμο Χανίων στον Καναδά και άνοιξε ένα μικρό καφενείο, το "Κόσμος", το οποίο έγινε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Μόντρεαλ για το περίφημο πρωινό αλλά και άλλα εδέσματα που πρόσφερε ο Κρητικός επιχειρηματίας, αγαπητός και γνωστός σε όλη τη δυτική πλευρά της πόλης. Η δολοφονία του προκάλεσε σοκ όχι μόνο στους ομογενείς αλλά σε ολόκληρο τον Καναδά.

Το 2000 η ζωή και το καφέ του Κουλάκη έγιναν ντοκιμαντέρ που βραβεύτηκε.