Μια ξεχωριστή εμφάνιση στα Ανώγεια και την Ντελίνα, πραγματοποιεί την επόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου η Μελίνα Ασλανίδου. Με ένα πρόγραμμα «4 κύκλων» η Μελίνα θα έρθει για μία ακόμα φορά να μαγέψει τα Ανώγεια, αλλά και να προσφέρει εκπληκτικές στιγμές.

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών που θα απογειώνουν το κοινό σε κάθε της παράσταση.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναϊκα η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό σε κάθε της συναυλία που θα είναι γιορτή χαράς σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

Μαζί της επί σκηνής:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρες, ενορχήστρωση.

Μιχάλης Παπαδάκης – πιάνο.

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης.

Στα φώτα: Γιάννης Καραμπελιάς.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου Ντελίνα - Ανώγεια,

Ώρα έναρξης: 21.30.

Γενική Είσοδος: 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στο Ηράκλειο.

Βιβλιοπωλείο: Ελευθερουδάκης.

Δισκοπωλείο: Αεράκης.

Προπώληση εισιτηρίων στα Ανώγεια.

Mountain resort: Ντελίνα.