Στην ελληνική περιφέρεια επεκτείνεται ο Όμιλος Θερμόιλ που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στους τομείς προμήθειας καυσίμων, διαχείρισης και υγειονομικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και κατοικίες. Μέσα σε συνθήκες κρίσης ο Όμιλος αναπτύσσεται, επεκτείνεται και προχωρεί σε στρατηγικές συνεργασίες εδραιώνοντας την θέση του στην αγορά.

Ο Όμιλος που αποτελείται από τις εταιρίες

ΘΕΡΜΟΪΛ (Υπηρεσίες κτιρίων & καύσιμα), Υγειονομική (Απολυμάνσεις & Πιστοποιήσεις κτιρίων & επαγγελματικών χώρων) και την Gazoil, τη νέα δύναμη στα καύσιμα και στη διαχείριση & υπηρεσίες κτιρίων και επαγγελματικών χώρων, πραγματοποίησε την ετήσια ημερίδα Μαρκετινγκ & Πωλήσεων στο Ιωνικό Κέντρο, στην Πλάκα.

Στην ημερίδα έγινε απολογισμός της περιόδου 2014-2015 και τέθηκαν οι νέοι αναπτυξιακοί στόχοι για την οικονομική περίοδο 2015-2016.

Ο Όμιλος Θερμόιλ ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών, ανακοίνωσε:

1.Την στρατηγική συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου & ενέργειας.

2.Τις νέες υπηρεσίες της Υγειονομικής:

•Την έκδοση πιστοποιητικών για επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και

•Το πρόγραμμα μεγάλων εταιρικών πελατών

3.Την λειτουργία από τον Οκτώβριο σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, του πρότυπου Ενεργειακού Κέντρου Αθηνών στον Ταύρο. Θα καλύπτει ενεργειακά επιχειρήσεις, κατοικίες και αυτοκινητιστές με υπηρεσίες:

•Ανεφοδιασμού πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης σε οικονομικές τιμές

•Καυσίμων, λαδιών και πλυντηρίου για οχήματα

•Tου πρώτου σταθμού φυσικού αερίου (CNG) για οχήματα και ανεφοδιασμού με υγραέριο (LPG)

•Συνεργείου μετατροπής Οχημάτων από βενζίνη σε υγραέριο και από diesel σε φυσικό αέριο.

•Θα διαθέτει επίσης καυσόξυλα, πυροσβεστήρες, φιάλες υγραερίου.

•Στον χώρο επίσης, θα λειτουργεί café-restaurant της αλυσίδας Τάκα-τάκα, μίνι μάρκετ και μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών ATM.

4.Την δημιουργία δικτύου συνεργατών της Θερμόιλ εκτός Αττικής. Στα πλαίσια αυτά ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση & επιλογή συνεργατών -franchisees οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες της Θερμόιλ σε κάθε νομό.

5.Την δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με ΕΛΠΕ & ΒP το οποίο θα εγκαινιαστεί τον Δεκέμβριο.