Πολλές φορές τα τατουάζ σηματοδοτούν σημαντικές στιγμές και εμπειρίες της ζωής μας. Ετσι, ένας νεαρός πέρασε τόσο καλά στο ταξίδι με τους κολλητούς του στα Μάλια της Κρήτης που έγραψε τα ονόματα και των 17 στο πόδι του.

Εγραψε τα ονόματα των 16 φίλων του συμπεριλαμβανομένου και ενός φίλου του που δεν μπόρεσε να έρθει τελικά, ενώ πρόσθεσε και το δικό του παρατσούκλι «Banjo» στη λίστα που έκανε στη γάμπα του.

Του στοίχισε περίπου 150 ευρώ και μία ώρα για να ολοκληρωθεί και παρόλο που παραδέχεται ότι το έκανε μεθυσμένος, επισήμανε ότι δεν το μετανιώνει.

«Ποτέ δεν νομίζω ότι κάτι που έκανα ήταν κακή ιδέα. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει κάτι, σε αντίθεση με άλλα τατουάζ. Θα το κοιτάζω και θα θυμάμαι τις διακοπές μας» είπε.

Ο 19χρονος, ο οποίος εργάζεται ως πωλητής, έχει άλλα 13 τατουάζ, συμπεριλαμβανομένης της λέξεις «μπάρμπεκιου», γραμμένη στα πλευρά του.

Έχει επίσης ένα τατουάζ με τον αριθμό επτά με λατινικούς αριθμούς στο ισχίο του για να τιμήσει την μνήμη των διακοπών του πέρσι στον Κάβο, στην Ελλάδα, με την ίδια παρέα φίλων.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι οι γονείς του δεν συμφωνούσαν με την ιδέα του και δεν ήρθαν καν να τον πάρουν από το αεροδρόμιο: «η μαμά είναι ακόμα θυμωμένη μαζί μου» παραδέχεται.