Τους ανθρώπους που υποφέρουν από την κρίση στηρίζει η κρητική εταιρία Φαιστός που απαρτίζεται από 210 super και mini μάρκετ σε ολόκληρη την Κρήτη .

Η εταιρεία προχώρησε στην νέα της διαφημιστική καμπάνια με σκοπό να τονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται στις τοπικές κοινωνίες και είναι αυτό  που τις κάνει να διαφέρουν από τις απρόσωπες πολυεθνικές εμπορικές αλυσίδες. Η στροφή στα τοπικά προιοντα,  στην ανθρώπινη επικοινωνία και γενικότερα στα μαγαζιά του τόπου μας είναι τα στοιχεία που η εταιρία  Φαιστός θέλησε να περάσει στη συνείδηση  του καταναλωτή.



Στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Σε μια πράξη αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης  Γιώργος  Βιτώρος, Στάθης Μονιάκης και Γιώργος Τσικαλάκης παραιτήθηκαν της αμοιβής τους έτσι ώστε να διατεθεί το ποσό στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης  για τους οικονομικά ασθενείς του νησιού μας. Ο κος Συριγωνάκης, διευθυντής της εταιρείας  συμπλήρωσε οτι τα Φαιστός με την σειρά τους στέκονται δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας όσο και όπου καταστεί ανάγκη και χαίρονται που με την πρωτοβουλία των προαναφερόντων συνέβαλαν σε αυτό.