Συνεχίζει το εγχείρημα της κυριακά́τικης υπαιίθριας αγορά́ς ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσί́ων στο πλαίσιο της προσπάθειας του να ενισχύσει την αγορά χωρίς μεσάζοντες να αναδείξει και να προβάλλει την ποιοτική παραγωγή της τοπικής κοινωνίας, συνδυαστικά με πολιτιστικά́ δρώ́μενα, εργαστήρια και δραστηριοότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ετσι, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 21 του μήνα υπαίθρια αγορά στα Πεζά στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί σεμινάριο μαγειρικής από τις 16.30 -17.30 το απόγευμα κατά το οποίο ο φούρναρης-ζαχαροπλά́στης Γιώργος Γκρέκας θα δειίξει μια συνταγή.

Στις 17.30 - 18.30 το απόγευμα ο κουκλοπαίχτης Κώστας Ζαϊμά́κης δείχνει στα παιδιά́ πώ́ς να φτιά́ξουν τις δικές τους κούκλες! Με απλά υλικά́ και πολλή φαντασία, θα κατασκευά́σουμε τους δικού́ς μας ή́ρωες και μετά θα τους δώσουμε ζωή́ με συντροφιά το μαγεμένο αυλό́... Επίσης στις 18.30 - 19.30 το απόγευμα θα γίνει αναβίωση του υπέροχου εθίμου του Κλήδωνα. Από τις 8.00 το βράδυ και έπειτα θα παίξει μουσική η μπάντα του Μάνου Παπαδάκη.