Πέφτουν στο τραπέζι κι άλλες προτάσεις για τον ΟΦΗ
Να λοιπόν που άργησαν λίγο, αλλά σιγά σιγά βγαίνουν στο φως κι άλλες προτάσεις για τον ΟΦΗ. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Ερασιτέχνης θα έχει στα χέρια του πριν ή μετά τη Γενική Συνέλευση τρεις προτάσεις για να επιλέξει αυτή που θα δώσει την λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Αν συμβεί πράγματι αυτό, τότε θα έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει. Για τον ΟΦΗ πάντως είναι πολύ καλό να έχει περισσότερους από ένα μνηστήρες. Ένας καθαρός ΟΦΗ στην Γ` Εθνική θα ήταν έκπληξη να μην προσέλκυε το ενδιαφέρον, έστω και σε εποχές κρίσης…
Ν.Μ.

Να «τρέξει» μετά τη Γ.Σ.
Πολύ γρήγορα φαίνεται να προχωράει ο σχεδιασμός της Νίκης Βόλου εν όψει της επόμενης σεζόν που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική. Ήδη ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, με τους παράγοντες της ομάδας να εκμεταλλεύονται τον χρόνο που τους δόθηκε μετά την πρόωρη αποχώρηση από τη Σούπερ Λίγκα. Μακάρι και ο ΟΦΗ να αποκτήσει αυτόν τον ρυθμό μετά τη Γ.Σ. του Ιουνίου γιατί οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση θα αποβεί εις βάρος του.
Μ.Β.

Πλέι οφ για κλάματα
Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που κάνει περίπατο στα πλέι οφ, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είναι για κλάματα. Δικαιολογημένος είναι μόνο ο Αστέρας Τρ., οι παίκτες του οποίου συμπληρώνουν σε λίγο (16/6) ένα χρόνο προπονήσεων και αγώνων! Αυτά βλέπουν στα Γιάννινα και καταριούνται τα οικονομικά προβλήματα που δεν τους επέτρεψαν να αδειοδοτηθούν και να πάρουν μέρος στη διαδικασία, κάτι που είχαν κερδίσει με την αξία τους στο γήπεδο.
Μ.Β.

Ένας χρόνος
Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια της μάνας αλλά και της γιαγιάς για τον καλό συνάδελφο Μανόλη Θέμελη. Οι δυο αγαπημένες του Ελένη και Γεωργία «έφυγαν» σχεδόν μαζί από την ζωή πέρυσι τέτοια εποχή και σήμερα το πρωί τελείται το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά. Φίλοι και συγγενείς θα είναι εκεί για να τιμήσουν την μνήμη τους που για τους δικούς τους ανθρώπους δεν θα σβήσει ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για ακόμα έναν συνάδελφο, τον Γιώργο Μιμικό που έχασε πριν λίγες μέρες τον αγαπημένο του παππού.
Ν.Μ.