Η εμπειρία της συμμετοχής στο παιχνίδι και η νίκη ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο για την ομάδα «Πάλι Εμείς», που κέρδισε στο 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Όσο για το χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 ευρώ, η ομάδα το διέθεσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του έργου της «Ηλιαχτίδας».

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα -μαζί με άλλες διακόσιες περίπου ομάδες-συμμετείχε στο παιχνίδι, που διοργάνωσαν «Εκείνοι οι Άλλοι» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, και κέρδισε για δεύτερη φορά, αφού και πέρσι είχε αναδειχτεί νικήτρια.

Είκοσι οκτώ ήταν τα μέλη της ομάδας «Πάλι Εμείς». Αρχηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Κουναλάκης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι: Μαρία Αλεξάκη, Μηνάς Κοκκινάκης, Γιώργος Κουναλάκης, Σωκράτης Λαγουδάκης, Μίνα Λαμπροπούλου, Γιάννης Λεκάκης, Σοφία Μηλάκη, Σοφία Πατεράκη, Μανώλης Περισυνάκης, Βασίλης Πολιτάκης, Γιώργος Ρίσβας, Ρίτσα Σπανάκη, Σούλα Σπανάκη, Χρήστος Σπανός, Γιώργος Σπυριδάκης, Νίκος Στεφανουδάκης, Μαρία Συργιανόγλου, Αλίνα Ταμάροβα, Κατερίνα Τσαγκαράκη, Μαίρη Τσαγκαράκη, Αλέξης Φασουλάκης, Ανδρέας Φουντούλης, Ελευθερία Φραγκιαδουλάκη, Βαγγέλης Χάλαρης, Κατερίνα Χάλαρη, Σίσσυ Χάλαρη και Τάκης Χριστοδουλάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ομάδας που αναδείχτηκε πρώτη στο 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, αναφέρουν τα εξής: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά παίξαμε με ενθουσιασμό και διασκεδάσαμε. Ο καιρός ήταν με το μέρος όλων των παικτών, ο συναγωνισμός μεγαλύτερος με αποτέλεσμα το 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού να μας μείνει πάλι αξέχαστη εμπειρία. Έχοντας συμμετάσχει δύο φορές στο παιχνίδι, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το παιχνίδι, να μάθουν τους κανόνες του και να παίξουν μαζί μας του χρόνου. Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να γίνει θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου, που έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις και ελπίζουμε η κίνησή μας, της δωρεάς του επάθλου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και στα επόμενα χρόνια να βρει μιμητές. Θα θέλαμε τέλος να συγχαρούμε την ομάδα «Εκείνοι οι Άλλοι» για την πολύ προσεγμένη διοργάνωση και να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ηρακλείου που αγκάλιασε την προσπάθεια, τους χορηγούς και τους αρωγούς του παιχνιδιού, το κατάστημα ΤΙΜ στην Έβανς 60 για τη μεταξύ μας επικοινωνία, την καφετέρια, το προσωπικό και τους θαμώνες του TAKE FIVE για τη φιλοξενία και την ηθική υποστήριξη».

Το επόμενο ραντεβού δίνεται σ’ έναν περίπου χρόνο από σήμερα, στο 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού!