Σε αναπροσαρμογή της οικονομικής διαχείρισης των δημοτικών τελών προσωρά ο Δήμος Μαλεβιζίου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μειώσεις έως και 50 % σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ειδικότερα, μετά από εισήγηση της αρμόδιας οικονομικής υπηρεσίας και κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, αποφασίστηκε η μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων και των τελών διαφήμισης σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου. Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης “τα τέλη αυτά τα οποία μειώσαμε μέχρι και κατά 50%, αφορούν ολόκληρο το δήμο μας, καλύπτουν επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες όπως για παράδειγμα κάποιον που πραγματοποιεί οικοδομικές εργασίες και η μείωση αυτή, σίγουρα θα ανακουφίσει σημαντικά τους συμπολίτες μας”.

Παράλληλα ο δήμαρχος σχολίασε ότι «ως δημοτική αρχή προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, όσο βέβαια μας επιτρέπει η γενικότερη οικονομική συγκυρία. Δεν είναι εύκολο αυτό, καταβάλλει η οικονομική μας υπηρεσία αλλά και σύσσωμη η δημοτική αρχή τεράστια προσπάθεια και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου, να χρηματοδοτούμε από ίδιους πόρους δεκάδες έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι και να μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του Δήμου Μαλεβιζίου».