Δεν αντέχει άλλες εξάρες...
Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον ΟΦΗ. Αν του δώσουν τα δελτία μπορεί να συνεχίσει το πρωτάθλημα και να φτάσει ως το τέλος. Αν η απόφαση είναι αρνητική, το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο και πρόωρο και σε αυτή την περίπτωση ίσως η διοίκηση να κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις γιατί ένας περήφανος ΟΦΗ δεν μπορεί να αντέξει άλλες εξάρες όπως την προχθεσινή...
Ν.Μ.

Ντροπή για τον ΠΣΑΠ
Ανακοίνωση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και για όσα ακούν από τον κόσμο εξέδωσε η διοίκηση του ΠΣΑΠ. Μέχρι εκεί προφανώς φτάνει η ευαισθησία της. Για τους 14-15 παίκτες του ΟΦΗ που τραβούν του Χριστού τα πάθη τον τελευταίο μήνα και για τους εννιά που περιμένουν μάταια μέχρι τώρα μήπως παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά η... κλίκα δεν τους αφήνει, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ντροπή για ένα συνδικαλιστικό όργανο που φαίνεται ότι ευαισθητοποιείται ανάλογα με τα χρώματα... των προβλημάτων.
Ν.Μ.

Χαμός σε πάρτι
Ενθερμο επεισόδιο είχαμε σε αποκριάτικο πάρτι γνωστών Ηρακλειωτών.
Αθλητής ομάδας του Ηρακλείου ανακάλυψε τη γυναίκα του, αν και μασκαρεμένη, να το γλεντά με... φίλο τους, ενώ ο ίδιος ήξερε ότι ήταν στην Αθήνα για δουλειά. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Ο ίδιος είχε πάει στο πάρτι με φίλο του.
Α.Π.

Δεν θέλουν;
Την ανακατασκευή του Καυτανζογλείου στη Θεσσαλονίκη, των Σταδίων της Λάρισας και των Τρικάλων, αλλά και τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου ζήτησε η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή. Οι εγκαταστάσεις της Κρήτης δεν χρειάζονται τίποτα κατά την Ομοσπονδία;
Μ.Β.

Αφιέρωση
Στον Γιώργο Βαρβεράκη αφιέρωσε ιδιαιτέρως τις επιτυχίες του στα Εμιράτα ο Μανόλης Στεφανουδάκης. Ο εκ των προπονητών του Κρητικού παραολυμπιονίκη δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει λόγω ενός προβλήματος υγείας αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν νοερά κοντά του.
Μ.Β.

Μετά από χρόνια
Μετά από αρκετά χρόνια είχαμε διακρίσεις στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Ν. Ελλάδας Παίδων - Εφήβων. Είναι μια δύσκολη και αρκετά ανταγωνιστική κατηγορία και τα οκτώ μετάλλια που κατέκτησαν οι Ηρακλειώτες αθλητές είναι επιτυχία.
Α.Π.

Νέο γλέντι
Παρά τα δεινά που περνάει ο ΟΦΗ, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν χάνουν το κέφι τους και καλά κάνουν. Μετά το αποκριάτικο ξεφάντωμα του Ερασιτέχνη με την Άντζελα Δημητρίου, έρχεται νέο γλέντι την ερχόμενη Παρασκευή στον χορό του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ με τον Νίκο Μακρόπουλο.
Μ.Β.


Σούπερ μπάλα
Μια εξελιγμένη μπάλα θα χρησιμοποιηθεί στο Ευρωμπάσκετ 2015. Η "GL7X" είναι πρωτοποριακή μόνο και μόνο λόγω σχεδίασης. Με έντονες επιρροές από το... ποδόσφαιρο, έχει πολύ χρώμα πάνω της και δεν μοιάζει με προηγούμενες. Είναι εμπνευσμένη από τις σημαίες των τεσσάρων χωρών που το συνδιοργανώνουν και θα φέρει μάλιστα και το λογότυπο της διοργάνωσης σε μια απόφαση που ενισχύει τη μοναδικότητά της.
Θυμίζουμε ότι το Ευρωμπάσκετ θα φιλοξενηθεί από τις 5-20 Σεπτεμβρίου σε Γαλλία, Γερμανία, Κροατία και Λετονία ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Λιλ.
Μ.Β.