Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς επικράτησε με 2-1 και παρότι δεν κάλυψε την διαφορά (σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η επίθεση κάθε ομάδας με τον Ολυμπιακό να είναι στο +12) κατάφερε να μειώσει στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς από την κορυφή.

Ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό μέρος υπάρχει και αυτό με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν και μετά το τέλος του ντέρμπι σε μια ατμόσφαιρα… πολέμου για τους ερυθρόλευκους. Θύμα των επεισοδίων ο Κασάμι που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο χέρι ενώ πριν από το ματς μερίδα οπαδών του ΠΑΟ μπήκε στο γήπεδο και κυνήγησε παίκτες και προπονητή του Ολυμπιακού εκσφενδονίζοντας παράλληλα κάθε λογής αντικείμενα. Οι πράσινοι κινδυνεύουν πλέον με βαριά καμπάνα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 4 αγωνιστικές ενώ υπάρχει και κίνδυνος αφαίρεσης 3 βαθμών εφόσον τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα.

Κατά τα άλλα σημαντικές νίκες πέτυχαν ο ΠΑΟΚ με 3-1 στην Βέροια, ο Αστέρας Τρίπολης με 6-1 τον ΟΦΗ, ο Ατρόμητος 2-1 τον Εργοτέλη, ο Πανιώνιος με 1-0 τον Λεβαδειακό και η Καλλονή με το ίδιο σκορ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ανέδειξαν νικητή οι αναμετρήσεις Πανθρακικός-Παναιτωλικός (0-0) και Πλατανιάς-Κέρκυρα (1-1).