“Ιδανικός αυτόχειρας” είναι ο πλέον κατάλληλος χαρακτηρισμός που μπορεί να αποδοθεί στον Ηρόδοτο αναφορικά με το εξ αναβολής ματς με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας, το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Ο Ηρόδοτος είχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού τη χρυσή ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που θα του άνοιγαν πόρτα ελπίδας για την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά δυστυχώς την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Βλέπετε το πέναλτι που κέρδισαν οι κυανόλευκοι στο 92΄και με το σκορ στο 1-1, δεν αξιοποιήθηκε από το Ζαν Κούρτι που πήρε στις πλάτες του την ευθύνη να το εκτελέσει κι έτσι αντί τους τρεις βαθμούς, στην συγκομιδή τους προστέθηκε μόλις ένας!

Ο Ηρόδοτος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25΄ όταν ο Βαγγέλης Μωραϊτης έκλεψε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Τριγλίας, και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 49ʼ ο Γκίκας με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1 για τους οικοδεσπότες.

Στο 92ʼ, μετά από κλέψιμο του Μαυρίδη και ασίστ στον Κούρτι, ο τελευταίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Τριγλίας κι ο διαιτητής Σχίζας έδειξε χωρίς να χρονοτριβήσει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κούρτι, ωστόσο το πέναλτι ήταν κακοχτυπημένο και άψυχο, με συνέπεια ο Παππάς να αποκρούσει, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί καν να πέσει!

ΤΡΙΓΛΙΑ Ρ.: Παππάς, Τσιούμας (84' Κώτσι), Μεϊμάρογλου (72' Λαζούρας), Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Μάντζης, Βεστάκης (72' Ζέκιο), Χρυσάφης), Γκίκας

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης (55′ Μπαλάφας), Χαρίτος, Ρουσσάκης, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Κούρτι, Κοιλιάρας (75′ Προβιδάκης), Μωραΐτης (70′ Μεράι), Πήλιος.