Βάσει σχεδίου, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά τους, έδρασε ο δράστης ή οι δράστες που έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Μπεντεβή.

Οχήματα της ίδιας εταιρείας είχαν γίνει στόχος εμπρηστών και πριν από λίγα χρόνια, τότε όμως οι Αρχές είχαν δώσει ερμηνεία στις πράξεις των δραστών, σε αντίθεση με τώρα που εξετάζονται ακόμα και ακραία σενάρια για τα κίνητρά τους που σχετίζονται με σοβαρή υπόθεση που απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα πριν λίγο καιρό.

Οι εμπρηστές όπως προαναφέρθηκε έδρασαν οργανωμένα, καθώς επέλεξαν να κάψουν αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν σταθμευμένο σε σημείο όπου υπάρχουν κάμερες, αλλά ήταν ακινητοποιημένο σε μια αλάνα, κοντά στην εκκλησία της Παναγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπρησμός σημειώθηκε γύρω στις τέσσερις χθες τα ξημερώματα. Το όχημα της εταιρείας μάρκας Fiat Punto κάηκε ολοσχερώς, αφού οι φλόγες οι οποίες ξεκίνησαν από την μπροστά δεξιά πλευρά του οχήματος, επεκτάθηκαν γρήγορα σε όλο το Ι.Χ, στο οποίο είχαν ρίξει εύφλεκτο υγρό.

Το καμένο Ι.Χ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ασφαλισμένο.

Στις αντίστοιχες υποθέσεις του παρελθόντος, όταν είχαν γίνει στάχτη δύο οχήματα της εταιρείας, η κάμερα της επιχείρησης είχε «πιάσει» τον κουκουλοφόρο εμπρηστή...