Η μουσική συναυλία με τίτλο «Καπνισμένο Τσουκάλι» του Χρήστου Λεοντή και σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου θα γίνει αύριο, Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9: 00 το βράδυ στο μικρό κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» (είσοδος από Λ. Πλαστήρα). Την εκδήλωση παρουσιάζει η ομάδα χορωδίας του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», τη μουσική συναυλία διευθύνει η Αργυρώ Σταυρίδη και αφηγείται ο Μανώλης Κουκιαδάκης.
Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου (τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής) αντί εισιτηρίου θα συλλέξουν σχολικά είδη-ελαφρώς μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση- (μολύβια, γόμες, χρώματα, στυλό, σχ. τσάντες, κασετίνες κ.ά. )στο χώρο της συναυλίας προκειμένου να διατεθούν σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων ωφελούμενων των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας του Δήμου Ηρακλείου.
«Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ αγοράσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα σχολική είδη. Σας καλούμε, λοιπόν, να ανταποκριθείτε και να γίνετε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη», τονίζουν οι διοργανωτές.