Χωρίς στέγη μένει το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αγίου Νικολάου μετά από 3 χρόνια σημαντικής προσφοράς και τώρα αναζητά νέο χώρο τον οποίο μπορεί κάποιος να προσφέρει και ως δωρεά για να στεγάσει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή λειτουργίας του σημειώνεται:

“Κλείνουν σε λίγο τρία (3) χρόνιας λειτουργίας και προσφοράς του κοινωνικού ιατρείου / φαρμακείου Αγίου Νικολάου

Η προσωρινή επιτροπή που διαχειρίζεται τον θεσμό συνήλθε πρόσφατα και συζήτησε προβλήματα που αφορούν στην συνέχιση της λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου/φαρμακείου. Αποφασίστηκε παρά τις σημαντικές δυσκολίες που προκύπτουν (κυρίως με το πρόβλημα της στέγασης) να συνεχιστεί η προσπάθεια εκτιμώντας την σημαντική προσφορά του θεσμού στους χρήστες υγείας στην περιοχή του ευρύτερου Δήμου μας. Σήμερα μάλιστα που η πολιτική της κυβέρνησης σε ζητήματα Υγείας και Πρόνοιας ολοένα και χειροτερεύει , αφήνοντας εκτεθιμένους πολλούς συμπολίτες μας .

Ο χώρος που στεγαζόταν μέχρι σήμερα το κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο ήταν στο παλιό Εργατικό Κέντρο που όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να φιλοξενεί την συγκεκριμένη δομή.

Γι΄αυτό απευθυνόμαστε στην κοινωνία του ευρύτερου Δήμου μας, δημοτική Αρχή, συλλόγους, φορείς, εκκλησία αλλά και απλούς συμπολίτες , προκειμένου να μας παραχωρηθεί ένας χώρος ώστε να μεταφέρουμε την όποια υποδομή έχουμε μέχρι σήμερα και να συνεχίσουμε το έργο μας.

Προσδοκούμε η αγάπη με την οποία μέχρι τώρα περιέβαλλε η τοπική κοινωνία τον θεσμό του κοινωνικού ιατρείου/φαρμακείου να βρειανταπόκριση, ιδιαίτερα τώρα που την χρειαζόμαστε περισσότερο ώστε να συνεχιστεί η προσφορά στον συνάνθρωπό μας.

Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος χώρος που μπορεί να διατεθεί επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:28410-23392(Κωστης Πιταροκοίλης)”.