- Στην αντεπίθεση περνά η Ρωσία για τις σκληρότερες μέχρι στιγμής οικονομικές κυρώσεις που επέβαλαν συντονισμένα ΗΠΑ και ΕΕ σε βάρος της εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, προειδοποιώντας με επιδείνωση σχέσεων και άνοδο των τιμών της ενέργειας στην Ευρώπη. «Η πολιτική της ΕΕ υπαγορεύεται από την Ουάσινγκτον» λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ τονίζοντας ότι «το να τίθενται εμπόδια στη συνεργασία με τη Μόσχα στον τομέα-κλειδί της ενέργειας είναι απερίσκεπτο και ανεύθυνο μέτρο».

- Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

- Μετά την απίστευτη δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικού εκπροσώπου, Μπουλέντ Αρίντς, πως μία γυναίκα «πρέπει να διατηρεί μία ηθική ορθότητα, δεν μπορεί να γελάει δυνατά δημοσίως», ζητώντας να… απαγορευθεί το γέλιο στις γυναίκες, εκατοντάδες μέσω Twitter κάνουν τη δική τους επανάσταση, αναρτώντας φωτογραφίες τους όπου χαμογελούν πλατιά, με σύνθημα «όλοι γελάμε».

- Η οργάνωση Μπόκο Χαράμ η οποία μεταξύ άλλων έχει προχωρήσει σε απαγωγή 200 κοριτσιών στη Νιγηρία, έχει φτάσει στο σημείο να «επιστρατεύει» έως και 10χρονα κορίτσια για να εκτελεί επιθέσεις αυτοκτονίας.

- Πέθανε ένας από τους κορυφαίους γιατρούς που μάχονταν τον ιό Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε, μετά από μάχη με την ασθένεια. Ο λόγος για τον Ομάρ Χαν, ο οποίος είχε βοηθήσει περισσότερους από 100 ασθενείς να καταπολεμήσουν τον ιό.