Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς στον Εργοτέλη με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει σήμερα στο Παγκρήτιο, θα σημάνει όπως όλα δείχνουν και τον τερματισμό της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με την ομάδα του Ηρακλείου. Καμία από τις δυο πλευρές δεν υποχώρησε ούτε ...εκατοστό στα «θέλω» της και αν την ύστατη στιγμή δεν υπάρξει κάποια θεαματική διαφοροποίηση στα δεδομένα, θα γραφτούν επίσημα οι τίτλοι τέλους.

Περίπτωση να εξελιχθεί σε ...σίριαλ η υπόθεση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας την οριστική απάντηση του προπονητή, εάν αυτή δε δοθεί σήμερα. Ουσιαστικά όμως γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση μεταστροφής του κλίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ήδη ορισμένοι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν από τον 46χρονο τεχνικό πως του χρόνου δε θα συμπορευτούν...

Όπως είναι λογικό η απρόσμενη εξέλιξη στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας θα τρενάρει αρκετά τον σχεδιασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται εξελίξεις σε θέματα ανανεώσεων μέχρι να επιλεχθεί ο νέος προπονητής. Οι Μεχία, Καρντόσο δεν έχουν απαντήσει στις μειωμένες προτάσεις που τους έγιναν, με τις πιθανότητες παραμονής ωστόσο να λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα.

Το βάρος βέβαια από δω και πέρα θα πέσει στο θέμα του προπονητή, με τους διοικούντες να ...ξεσκονίζουν τη λίστα του περασμένου Γενάρη (με κάποιες προσθαφαιρέσεις) που οδήγησε στην πρόσληψη Ουζουνίδη μετά το βελούδινο «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη.

Τα κριτήρια είναι πάνω κάτω τα ίδια (θα δοθεί προτεραιότητα σε Έλληνα τεχνικό) όμως αυτό που έχει αλλάξει είναι η οικονομική δυνατότητα της ΠΑΕ, εξαιτίας φυσικά της μείωσης του μπάτζετ.

Γι’ αυτό και οι κρούσεις που θα γίνουν θα είναι στοχευμένες μιας και δεν υπάρχει λόγος να χαθεί χρόνος σε συζητήσεις με προπονητές, το κασέ των οποίων δεν μπορεί να πλησιάσει ο Εργοτέλης.