Το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου επισκέφθηκε κλιμάκιο των “Ενεργών Πολιτών” με επικεφαλής τον Ηλία Λυγερό, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας. Ο Ηλίας Λυγερός άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι αξιωματικοί, με έμφαση στα ευρύτερα προβλήματα του κλάδου τους. Στη συζήτηση τονίστηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς την αστυνόμευση της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας του Ηρακλείου. Από την πλευρά του ο Ηλίας Λυγερός ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης και αναφέρθηκε στις προτάσεις των Ενεργών Πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων αστυνόμευσης της πόλης.

Εντωμεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό κοινή κεντρική εκδήλωση της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» και της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Λυγερός και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης ανέπτυξαν διεξοδικά τα προγράμματα των παρατάξεων τους και αναφέρθηκαν αναλυτικά στις προτάσεις τους για την περιοχή. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους οι οποίοι έκαναν καίριες και ιδιαίτερα έντονες τοποθετήσεις αναφορικά με τα πολλά προβλήματα της περιοχής που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, αφού η παρούσα δημοτική αρχή έχει επιδείξει χαρακτηριστική αδιαφορία.

Νωρίτερα χθες ο κ.Λυγερός βρέθηκε στις Κάτω Ασίτες, στις Άνω Ασίτες και στον Άγιο Μύρωνα. Στην πλατεία των Κάτω Ασιτών έγινε η κεντρική εκδήλωση της παράταξης στην περιοχή, με ομιλία του Ηλία Λυγερού αλλά και τοπικών υποψηφίων. Στη συνέχεια το κλιμάκιο της παράταξης των Ενεργών Πολιτών και ο Ηλίας Λυγερός επισκέφτηκαν και τα χωριά των Άνω Ασιτών και του Αγίου Μύρωνα, συναντήθηκαν με τους κατοίκους και ακολούθησε διάλογος σε τοπικά καφενεία.