Ρεπό στο πρωτάθλημα, παίζει μόνο η ΑΕΚ
Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ρεπό για τους ομίλους στους οποίους αγωνίζονται οι κρητικές ομάδες ωστόσο σήμερα θα διεξαχθεί το εξ` αναβολής παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση της 17η αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είχε αναβληθεί, λόγω κωλύματος με το γήπεδο. Η ΕΠΟ, λοιπόν, όρισε το ματς να γίνει σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - Και με τη βούλα “ασπρόμαυρος” ο Λουμπάκης
Και με την βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Νίκος Λουμπάκης.
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε πριν 20 ημέρες όμως στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν χθες και επίσημα την τελευταία τους μεταγραφή που είναι ο αμυντικός του Εργοτέλη που παραχωρήθηκε δανεικός από τους κιτρινόμαυρους.
Η καθυστέρηση της έκδοσης του δελτίου, οφείλεται στο ότι το συμβόλαιο του Λουμπάκη λύθηκε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και άμεσα κατατέθηκαν τα χαρτιά για την μεταγραφή από πλευράς ΠΑΟΚ και έπρεπε πρώτα να συνεδριάσει η ΕΙΜ για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.
O 21χρονος αμυντικός που πέρασε από δυο σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια έχει μια καλή ευκαιρία στον Κρουσώνα να δείξει την αγωνιστική του αξία. Πλέον είναι απολύτως υγιής και σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση του Μύρωνα Σηφάκη και θα υπολογίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.