Η νίκη του Μεταξοχωρίου στο Βʼ όμιλο στο ντέρμπι με την Γόρτυνα του έδωσε το δικαίωμα να αυξήσει την διαφορά στους 14 βαθμούς και να είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο. Το Δεμάτι προχώρησε με νίκη στον Αʼ όμιλο και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Αʼ ΟΜΙΛΟΣ

Άνετα το Δεμάτι νίκησε με 5-2 το Δία/Ν. Μινωικής. Σκόραραν οι Καραγκούνης (3), Βαλαμούτσουνος, Γκικόκας Σπ. και Γαλάνης, Θαλασσινός για τους φιλοξενούμενους.

Ευρεία νίκη πέτυχαν οι Ελπίδες επί των Ν. Εργοτέλη με σκορ 4-2. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ντραγκότι (2), Νουχάι, Πηρουνάκης και για τους ηττημένους σκόραραν οι Κουτσογιαννάκης, Μιχτάρι.

Πεντάσφαιρη η Ομόνοια συνέτριψε με 5-1 τα Δειλινά που εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Σκόραραν οι Αλμπαντάκης Γ., Μαρκάκης (3), Κεφαλούκος, ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε ο Μαθιουδάκης. Τρίποντο για τις Γούβες με χατ-τρικ του Καμπάνη με σκορ 3-1 επί του Ποσειδώνα.

Για την ομάδα των ανατολικών προαστίων σκόραρε ο Ράκος. Ισοπαλία 1-1 για τον Πόρο και την Τριτωνία με γκολ των Κομψέλη και Δοξαστάκη Μ. Σπουδαίο διπλό για τους Ν. Ηροδότου με 2-1 επί του Ηρακλή Ν. Σκόραραν οι Μπορμπουδάκης, Παπαγγελής και Σιδερίδης για τους γηπεδούχους.

Βʼ ΟΜΙΛΟΣ

Με γκολ των Καλιγιαννάκη, Καρτσώνη το Μεταξοχώρι κέρδισε 2-1 την Γόρτυνα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Δαλακιάρης. Νίκη για τη Δαμάστα με 3-1 επί της Χαραυγής. Τα γκολ πέτυχαν οι Φραγκιαδάκης (2), Δαργαντής και Καλαμιώτης Δ. Τεσσάρα για το Ασήμι με 4-0 επί των Γωνιών. Σκόραραν οι Μουντράκης Μ. (2), Μουντράκης Ν., Χατζηπαυλίδης.

Μεγάλη νίκη για την Πυργιώτισσα με 6-1 επί της Παλιανής. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Γκένικα (3), Χριστοδουλάκης (2), Κοσμαδάκης Ι. (αυτογκόλ). Το γκολ της Παλιανής πέτυχε ο Ζηρδέλης. Σαρωτικός ο Δαίδαλος σάρωσε με 7-0 την Πυργού. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπρίνταλος (4), Λεονταράκης, Χαλκιαδάκης, Κοσμπονάρης. Επιστροφή στις νίκες για το Αθλόπολις με 3-1 επί της Ροδιάς. Σκόραραν οι Καμπάνης, Στρατιδάκης, Ρομπάκης και Απλαδάς για τους φιλοξενούμενους.