Στην Τρίπολη σταμάτησε το αήττητο σερί του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Κ-20 καθώς η ομάδα του Δημήτρη Βολωνάκη γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα με σκορ 4-2.

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή ο ΟΦΗ βρέθηκε σε κακή μέρα και με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς. Στο 21ʼ ο Τογρού με ένα καταπληκτικό γκολ από την σέντρα έκανε το 1-0 ενώ στο 24ʼ και στο 32ʼ ο Τσόφλιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Γκρόσιος στο 78ʼ έκανε το 4-0 για να μειώσει ο ΟΦΗ με τους Μαραθιανό (82ʼ), Φαζό (85ʼ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ: Παπουρτζής, Τογρού, Σαλαπάτας, Ζήσης, Βουζούκης, Καρυδόπουλος, Τριανταφύλλης (80ʼ Χρήστου) Μαργαρίτης, Τσόφλιος (65ʼ Συρεγγέλας) Τσιώλης, Γκρόσιος.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μπαμπούλακης, Λογοθέτης, Φαζός, Παπαδιός (82ʼ Μόσχος) Μανιδάκης, Γκαιτάαν (54ʼ Αδαμάκης) Μαραθιανός, Χύζι, Σακλαμάκης (46ʼ Τουγλής).

Αντίθετα με τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης νίκησε με σκορ 3-1 τον Παναιτωλικό στο “Μαρτινέγκο”.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 33` με τον Νοκάι και διπλασίασαν τα γκολ στο 53`` με τον Βογιατζή. Ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Κολοκοτρώνη στο 63ʼ αλλά ο Εργοτέλης έφτασε και σε τρίτο γκολ με πέναλτι του Γενιτσαρίδη στο 88ʼ και ενώ από το 86ʼ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αργύρη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Ξημεράκης, Φλεβάρης(90` Λουμπάκης) Βογιατζήςς, Χρυσσοφάκης (87ʼ Κριτσωτάκης) Νοκάι, Τούρνακης, Σερέινιγκ, Φουκαράκης (84ʼ Λίκα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Καραλής, Δημουλάς, Χαντάκιας, Σιώρος (46ʼ Αθανασίου), Κωστακιώτης (60ʼ Καμμένος), Ζαρκάδας, Κολοκοτρώνης, Μηλιός (44ʼ Κοντογιάννης), Βασιλάρης.