Παίκτης του «Ηράκλειο» είναι και τυπικά από χθες ο Μύρων Παπαδάκης. Ο Ηρακλειώτης πλέι μέικερ που πέρσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, υπέγραψε στην ομάδα του Βασίλη Ράλλη και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Η προσθήκη του Παπαδάκη είναι η τελευταία στο ρόστερ του «Ηράκλειο» που σήμερα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. στα Δυο Αοράκια. Μισή ώρα νωρίτερα (6 μ.μ.) ο Εργοτέλης θα παίξει με τον Ηρόδοτο στο κλειστό του Λίντο.

Κύπελλο

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου γυναικών με τον Ιπποκράτη Κω προετοιμάζεται ο Ηρόδοτος, μετά την εντυπωσιακή πρόκριση επί της ΦΕΑ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (12μ.) στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Στο μεταξύ, από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι του Ηροδότου με την Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου (10/11) για την 5η αγωνιστική της Α2 γυναικών, θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. αντί στις 12μ.

Αλλαγή ώρας αποφασίστηκε και για το ματς ΟΦΗ–Καβάλα (2/11) της 4ης αγωνιστικής της Α2 (3μ.μ., αντί για 5 μ.μ.).

Ρέθυμνο

Όλα είναι έτοιμα στο Ρέθυμνο ενόψει του 3ου διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που θα διοργανώσει η τοπική ομάδα από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 6 του μήνα, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και της βουλγαρικής Λουκόιλ Ακαντέμικα.

Στις προπονήσεις της κρητικής ομάδας εντάχθηκε και ο Εσθονός Αρμπετ.

Κύδων

Μια σημαντική μεταγραφή για τα δεδομένα του τοπικού μπάσκετ έκανε ο Κύδων. Η ομάδα των Χανίων απέκτησε τον 27χρονο Ρεθυμνιώτη πλέι μέικερ Νίκο Λαγουδάκη, ο οποίος έχει παίξει σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.