Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα, www.xo.gr σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Ιούλιο, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για την πληρότητα και την αξιοπιστία του περιεχομένου της.

Συγκεκριμένα, τον μήνα Ιούλιο σημειώθηκε αύξηση κατά 40% στο xo.gr, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, που μεταφράζεται σε 2.500.000 μοναδικούς επισκέπτες, με τους χρήστες να πραγματοποιούν ημερησίως κατά μέσο όρο 150.000 αναζητήσεις, ξεπερνώντας συνολικά τις 4.500.000 αναζητήσεις μέσα στο μήνα.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες, ήταν οι κορυφαίες εκ των επαγγελματικών κατηγοριών στις αναζητήσεις του καλοκαιριού. Οι προτιμήσεις των χρηστών συμβαδίζουν με την εποχικότητα και τις περιοδικές ανάγκες τους, αναζητώντας πληροφορίες για τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Σημαντική αύξηση σημειώθηκε επίσης και στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, όπως δικηγόροι, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, παιδικοί σταθμοί, λογιστές κ.ο.κ