Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ συμμετέχει στη επέτειο για τα 30 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Τενεσσί Ουίλιαμς και παρουσιάζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 μ.μ, στο νέο χώρο Πολιτισμού "STUDIO 87" (Εβανς 87) που ανήκει στο Βιβλιοπωλείο του Μανώλη Κυριάκη, τη νέα του θεατρική παραγωγή, με τίτλο: "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ".

Πρόκειται για ένα έργο που περιλαμβάνει δύο θεατρικά μονόπρακτα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Κρήτη. Συγκεκριμένα τα μονόπρακτα:

"Πρός Κατεδάφιση" και "Η Αδέσμευτη" και τα δύο σε σκηνοθεσία: Αντώνη Διαμαντή, και Σκηνικά: Γιώργου Κλίνη.

Παίζουν: Ειρήνη Κουτσάκ,Μαρία Σαριτσάμη, Ελένη Στρατάκη και Γιώργος Ζωζωνάκης.

Η παράσταση του θεάτρου ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ αποσκοπεί στο να στηριχτεί το βιβλίο, μιας και οι θεατές έχουν την ευκαρεία πρίιν τη παράσταση να βρεθούν στο ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου του Μανώλη Κυριάκη και να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις. Τέλος οι θεατές αμέσως μετά το τέλος κάθε παράσταση, θα απολαμβάνουν και μία μουσική έκπληξη με τον μουσικό και συνθέτη Γιώργο Βασιλάκη, που κατα καιρούς έχει παίξει με μουσικοσυνθέτες όπως, Ορφέα Περίδη, Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Μελίνα Κανά, Σταύρο Ξαρχάκο, Μανώλη Ρασούλη, Χρήστο Νικολόπουλο κ.α. Συνοδεία στη φωνή από την Αργυρώ Ρέππα.

Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2810263659 και 6937935211.