Στον Σύλλογο Φίλων της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ,θα διατεθούν τα έσοδα της παράστασης «The Bostonians» που θα δώσει το Θέατρο Μορφές την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 9.15 το βράδυ, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Οι προσφιλείς σε όλους μας ήρωες και ηρωίδες των έργων του Μποστ συναντιόνται σε αυτή την ξέφρενη κωμωδία για να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο μύθο μέσα από τον οποίο αναζητούν τη δικαίωση και την κάθαρση. Χαρακτήρες ατίθασοι, ασυμβίβαστοι έως και αναρχικοί για την εποχή τους, διατήρησαν την διαχρονικότητά τους και μετεξελίχθηκαν έπειτα από 40 και πλέον χρόνια από τη δημιουργία τους. Στο “The Bostonians” χρησιμοποιείται ο δεκαπεντασύλλαβος, λόγος κελαριστός με έντονα αριστοφανικά στοιχεία και σατιρικές πινελιές της σύγχρονης εποχής. Όλα αυτά μετουσιώνονται σε εύθυμη διάθεση και ξεκαρδιστικό γέλιο.

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Σίμος Χριστοδούλου.

Κουστούμια: Γιάννα Κεφάλα.

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Παραουλάκης. Φώτα και επιμέλεια ήχου: Νίκος Αρετάκης

Παίζουν οι: Γιάννης Πανταγιάς, Γιάννης Παραουλάκης, Δομήνικος Ταβερναράκης, Ηρακλής Ανδρεαδάκης, Ερασμία Καραγιαννάκη, Όλγα Μαρμαρίδη, Πέννυ Παπαδογιάννη, Άννα Ταμιωλάκη, Δέσποινα Μυριδάκη.

Τιμή εισόδου 10 ευρώ.