Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Ίτανος και τον Όμιλο Εταιρειών KAPPA GROUP, την προηγούμενη Κυριακή, η παρουσίαση του βιβλίου «Μαγειρεύοντας με ένα Ψάρι» της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου στο Κτήμα Καλαθάκη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον διευθυντή των εκδόσεων Ίτανος, κ. Βαγγέλη Καρκανάκη. Ομιλητές ήταν ο φιλόλογος κ. Τσερεβελάκης Γεώργιος, ο διαιτολόγος – διατροφολόγος και προϊστάμενος του τμήματος διατροφής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, κ. Στέλιος Λιναρδάκης, η κ. Στειακάκη Εύα , κάτοχος μεταπτυχιακού στη Γαστρονομία της διεθνούς φήμης σχολής μαγειρικής Le Gordon Bleu (Master of Arts in Gastronomy) και διαχειρίστρια του Food Blogrealfamilyfood.com, και η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου. Η Μαριεύα Καρκανάκη διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ υπεύθυνη για τον συντονισμό της παρουσίασης, ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, κ. Σωτηρίου Γωγώ.Τέσσερις συνταγές μέσα από το βιβλίο μαγειρεύτηκαν και προσφέρθηκαν στους καλεσμένους .