Συγκινημένοι, 2.500 άνθρωποι παρακολούθησαν την επανεμφάνιση, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τη 12η Δεκεμβρίου 2010, του Μανώλη Κονταρού.
Η εκδήλωση έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο κέντρο «Κονταρός» στα Χανιά.
"Οι προσευχές σας μου έδωσαν δύναμη για να ζήσω", είπε εμφανώς συγκινημένος στον κόσμο που τον τίμησε και έκανε αμέσως την αίθουσα να σειστεί από τα χειροκροτήματα.
Στη βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΠΡΟ.Τ.Α. Χανίων, ο Μανώλης έγινε αγγελιαφόρος του μηνύματος να μένουν όλοι μακριά από το αλκοόλ, όταν πρόκειται να οδηγήσουν και παρακάλεσε να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί και θύματα στην άσφαλτο.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε ότι οι ευχαριστίες του αφορούν όλον τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του.
Ο Μανώλης Κονταρός παρέλαβε τιμητική πλακέτα από το Δ.Σ. του Σύλλογου Τροχαίων Ατυχημάτων Χανίων, με τον κόσμο να τον αποθεώνει όρθιος, σε μία στιγμή που όλοι περίμεναν να δουν μετά από 16 μήνες!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μαζί με πλήθος βουλευτών, περιφερειακών συμβούλων και τοπικών αρχόντων, οι οποίοι παρακολούθησαν εμφανώς συγκινημένοι τον Μανώλη Κονταρό να στέκεται ξανά όρθιος στο πάλκο από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια!