Νοκ-άουτ τέθηκε ο Νίκος Κουνενάκης για τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ με Ξάνθη και Αιγάλεω. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός χτύπησε στο δεξί πόδι και αποχώρησε από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση.

Η διάγνωση που έγινε λίγο αργότερα από τον κ. Στεφανουδάκη ήταν “ατελές εξάρθρωμα περονιαίων στο δεξί πόδι”, στο οποίο θα τοποθετηθεί νάρθηκας για 15 ημέρες.

Έτσι ο ΟΦΗ χάνει ουσιαστικά τον παίκτη του για τα παιχνίδια με Ξάνθη και Αιγάλεω. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται μετά από ένα μήνα περίπου (ίσως να είναι έτοιμος στο ματς με την ΑΕΚ).

Χθες έγιναν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Και οι δύο αφιερώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Η απογευματινή προπόνηση έγινε κάτω από τη βροχή και πήραν μέρος οι Ανδρουλάκης, Κωνσταντάκης από την ομάδα των Νέων.

Ο Παναγιώτης Πετράς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Πίτσος, Κεφαλούκος, Δερμιτζάκης, συνεχίζουν ν’ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ρεπό θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ σήμερα και την Κυριακή και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας.