Καλοκαιρινές εκδηλώσεις οργανώνουν το πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας και η Α.μ.Κ.Ε «ΚΟΝΤΡΑ» . Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, καθώς και η δημιουργική συνύπαρξη και δράση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Κορνάρεια 2011» του Δήμου Σητείας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στην Παραλία Σητείας,θα παρουσιαστούν τα Παιχνίδια του Κόσμου.Την Παρασκευή 8 του μήνα στις 8 το βράδυ,στην Παραλία Σητείας,θα γίνει δημόσια Συζήτηση «Ναρκωτικά και Κοινωνικός Αποκλεισμός» με τη συμμετοχή του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο φρούριο Καζάρμα θα δοθεί θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ - Ψ.Ν.Α. «Το Γαλάζιο Πουλί» (Μέτερλιγκ),με ελευθερη είσοδο.Την Κυριακή 10 του μήνα στις 9.30 θα γίνει ο θαλάσσιος περίπλους με δυνατότητα συμμετοχής όλων των πολιτών άνω των 18 ετών,στο λιμανάκι “Κοκκινα“ στο “Sitia Bay” όπου θα υπάρει και συλλογική κουζίνα στο χώρο του τερματισμού.Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την ίδια μερα στην Παραλία Σητείας, με συναυλίες από νεανικά συγκροτήματα.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν το προσωπικό και τα μέλη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης και της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ - Ψ.Ν.Α

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο θαλάσσιο περίπλου: τηλ.: 6975649852, κ. Ε. Ρούσσος (ώρες επικοινωνίας: 17:00-21:00) και στα τηλέφωνα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας.