Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών του Ρεθύμνου έπεσε προχθές στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, 46χρονος, ο οποίος καταζητείτο από το 2007 για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τεσσάρων ανδρών από τα Λιβάδια, έξω από νυκτερινό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Από την Αστυνομία συνελήφθη και ο δίδυμος αδερφός του με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αδέρφια δραστηριοποιούνται στη νύχτα και μάλιστα έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις.

Στις 17 Νοεμβρίου του 2007 ο 46χρονος είχε παρεξηγηθεί με τους τέσσερις Λιβαδιώτες και είχε ανοίξει πυρ εναντίον τους. Έκτοτε καταζητούνταν. Την τελευταία εβδομάδα εντοπίστηκαν τα ίχνη του. Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του, σε χωριό κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου. Φυσικά ήταν πάντα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, οπλοφορούσε ενώ για λόγους ασφαλείας κυκλοφορούσε με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Την επιχείρηση σύλληψης ανέλαβαν άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης που κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο του 46χρονου, σε μία στροφή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικώς προσπάθησε να αντιδράσει, γρήγορα όμως εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια, συνειδητοποιώντας ότι δεν είχε περιθώρια διαφυγής. Στο τσαντάκι μέσης βρέθηκε ένα όπλο.