Από νωρίς... έπιασε δουλειά στον Ρούβα ο Γιάννης Φουκαράκης.

Ο 22χρονος πρώην επιθετικός της Χερσονήσου, μια από τις πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα της Γέργερης έχει σημειώσει δυο γκολ στα δυο πρώτα παιχνίδια με Πατούχα και Π.Ε.Ρεθύμνου δείχνοντας απόλυτα εξοικειωμένος με το νέο του περιβάλλον.

Ο Γιάννης Φουκαράκης επισημαίνει ότι η στελέχωση του φετινού ρόστερ του Ρούβα κάνει ...απαγορευτική κάθε σκέψη που δεν αφορά κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνοντας ξεκάθαρα:

«Με το υλικό που έχουμε δε γίνεται να μην πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω απʼ το δάχτυλο μας. Η ομάδα δεν έχει προλάβει βέβαια ακόμα να «δέσει» όμως έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να τη βγάζουν από τη δύσκολη θέση».

Ο 22χρονος επιθετικός υπογραμμίζει ότι το διάστημα ...προσαρμογής γιʼ αυτόν στα νέα δεδομένα δε θα είναι μεγάλο καθώς έχει αρκετές εμπειρίες από περιφερειακό στο παρελθόν, ενώ προσωπικός στόχος είναι η επιστροφή στο προσκήνιο.

«Πιστεύω ότι όσο περνάει ο και-ρός γίνομαι καλύτερος. Με έχουν βοηθήσει σʼ αυτό όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση, προπονητής και παίκτες. Αισθάνομαι δυνατός και μʼ αρέσει να σκοράρω. Μπορεί πέρυσι να αγωνιζόμουν στη Γʼ Εθνική όμως έχωεμπειρίες από το περιφερειακό καθώς έπαιξα 4 χρόνια με τη Χερσόνησο. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη Γʼ Εθνική και να επιστρέψω στις επαγγελματικές κατηγορίες».