Με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα στην Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Όλεγκ Προτάσοφ. Ο προπονητής των πρωταθλητών τόνισε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

“Ξέρουμε ότι η Γιουβέντους είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ήταν φιναλιστ στην περσινή διοργάνωση και έχει πολλούς καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Στην έδρα μας δεν έχουμε δικαίωμα για τίποτε άλλο εκτός της νίκης. Είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά και πιστεύω να παρουσιαστούν μεταμορφωμένα.

Ξέρουμε τι μας λείπει και θα το διορθώσουμε. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δείξουμε άλλο πρόσωπο και στηρίζω πολλά στην ψυχολογία των παικτών, που ξέρουν να παλεύουν”.

Στη συνέχεια ο Ουκρανός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Χούτος θα μείνει και πάλι εκτός αποστολής, ενώ ο Παντελής Καφές θα είναι στην 20αδα και η συμμετοχή του θα κριθεί σήμερα την τελευταία προπόνηση.