Ανήλικος εισέβαλε κρατώντας όπλο, μέρα - μεσημέρι, σε σπίτι με σκοπό τη ληστεία! Πρόκειται για ένα παιδί 14 μόλις ετών. Στο σπίτι ήταν η ιδιοκτήτρια της οικίας, μια έγκυος γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μέσα στην ταραχή της κατάφερε μιλώντας του να πείσει τον 14χρονο να φύγει χωρίς να υλοποιήσει την πράξη του.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στις 12.15 προχθές το μεσημέρι στο δημοτικό διαμέρισμα Λαρδά του Δήμου Κισάμου. Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού, υπήκοοι Αλβανίας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι προχθές στις 3.50 το μεσημέρι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατάνου του Δήμου Κισάμου Χανίων συνελήφθη ένας ανήλικος διότι στις 12.15 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λαρδά του Δήμου Κισάμου εισήλθε στην οικία ιδιοκτησίας μιας ημεδαπής γυναίκας με σκοπό την ληστεία και μόλις έγινε αντιληπτός από αυτήν, την απείλησε με ένα εύχρηστο όπλο-πιοτόλι μάρκας NORINCO Κινεζικής προέλευσης. Επίσης, συνελήφθησαν οι γονείς του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου ενεργείται προανάκριση.