Τα Δειλινά επικράτησαν χθες με 3-0 του Λίντο στη Βαγιά και έγιναν η τελευταία ομάδα που πήρε την πρόκριση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη και στηρίχτηκε στην εμπειρία τους, καθώς το Λίντο αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση.

Το 1-0 έγινε στο 12ʼ με πλασέ του Συντιχάκη μετά από κάθετη μεταβίβαση του Γιακουμάκη.

Τα Δειλινά πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό όταν από γύρισμα του Γιακουμάκη στο Μαρή ο τελευταίος προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση του 90λεπτου σε μια φάση που ξεκίνησε από ατομική προσπάθεια του Γιώργου Καπανταϊδάκη και πάσα στο Νηστικάκη που «έγραψε» το 3-0.

Στο 40ʼ ακυρώθηκε γκολ του Σφακιανάκη ως επιθετικό φάουλ, και στο 65ʼ γκολ του Μαρή ως οφ – σάιντ.

Διαιτήτευσε ο κ. Ζαχαριουδάκης.

ΔΕΙΛΙΝΑ: Τσαγκαράκης, Λουλακάκης, Μεχίλι, Ανδρεαδάκης, Σερλιδάκης, Νηστικάκης, Μποζατζίδης Γ. (65ʼ Καπανταϊδάκης Μ.), Συντιχάκης, Μουντράκης (55ʼ Καπανταϊδάκης Γ.), Γιακουμάκης, Μαρής (80ʼ Καλογεράκης).

ΛΙΝΤΟ: Μαγκουφάκης, Μπενίσης (53ʼ Στεφανάκης), Μαρκάκης (65ʼ Μανουσάκης), Καραντινάκης, Σφακιανάκης, Χαρίτος, Τσαφαντάκης, Μαραθιανός, Λουλακάκης, Γαλανάκης (34ʼ λ.τ. Χριστοφής).

Ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των Δειλινών Μανώλης Μουντράκης. επισημαίνοντας ότι το αποτέλεσμα θα βοηθήσει και την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του στο πρωτάθλημα.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας η οποία θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της συνέχειας της προσπάθειας μας στο πρωτάθλημα, καθώς κερδίσαμε την 5η ομάδα της Α1 κατηγορίας. Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτοσκοπός μας όμως δεν είναι το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα και η άνοδος, γιʼ αυτό ξεκουράσαμε ορισμένα παιδιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λίντο» επεσήμανε ο κ. Μουντράκης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Λίντο Μανώλης Ντάγκινης στάθηκε στις πολλές απουσίες της ομάδας του που αγωνίστηκε χωρίς 8 βασικούς ποδοσφαιριστές.

«Όταν παίζεις με οχτώ απουσίες και επιπρόσθετα δεν πιάνεις καλή απόδοση τότε η ήττα είναι αναμενόμενη. Κανείς δεν κατεβαίνει σε ένα παιχνίδι για να χάσει όμως μʼ αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο», δήλωσε ο τεχνικός του Λίντο.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν είναι οι εξής: ΑΟΚ, Γιούχτας, Ηρόδοτος, Πατούχας, Αλμυρός, Ρούβας, ΑΟΤ, Ερ. Εργοτέλης, Ν.Ηρόδοτου, Μαραθώνας, Φαιστός, Ανάληψη, Μοχός, ΟΦΑ, Ηρακλής Ηρ. και Δειλινά.