Επεισοδιακή έμελλε να είναι η καταδίωξη που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αλικαρνασσού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καταδίωκαν ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένας άνδρας, πιθανότατα από την Πολωνία.

Σε βάρος των τριών έγινε καταγγελία για κλοπή από ιδιοκτήτη σούπερ-μάρκετ στη λεωφόρο Ικάρου. Στο κατάστημα φέρεται να εισήλθαν οι δύο γυναίκες που προσποιούμενες τις πελάτισσες, έκλεψαν διάφορα προϊόντα από τα ράφια. Έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Οι δύο αλλοδαπές επιβιβάστηκαν σε ενοικιαζόμενο όχημα με οδηγό τον συνεργό τους. Ο παθών πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που έδωσε αμέσως στο Κέντρο Άμεσης Δράσης. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να αναγνώρισε τη μία από τις δύο γυναίκες καθώς είχε ξαναπάει στο κατάστημα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Κατσαμπά και της Αλικαρνασσού εκτυλίχθηκαν σκηνές από αστυνομική ταινία. Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς επιδόθηκε σε μία τρελή πορεία, προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά τη «νύφη» πλήρωσε ανυποψίαστος Ηρακλειώτης, πάνω στο αυτοκίνητο του οποίου έπεσε το καταδιωκόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τη μία αλλοδαπή, ενώ οι συνεργοί της διέφυγαν.