Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ανακηρύχτηκε από την πράσινη ένωση PEOPLE AND PLANET GREEN το NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των TIMES.

Σημειώνεται πως το περασμένο έτος βρισκόταν στην 18η θέση. Η πρώτη θέση αποδεικνύει την σημαντική εργασία που έκανε η περιβαλλοντολογική ομάδα του NOTTINGHAM TRENT. Aκαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και φοιτητές σε όλο το πανεπιστήμιο έχουν αναλάβει κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαοχτώ μηνών, να εργαστούν για να αναπτύξουν τις πράσινες πρωτοβουλίες, τις πολιτικές και τις πρακτικές και στα τρία Campus. Την φετινή χρονιά στο πανεπιστήμιο του NOTTINGHAM TRENT απονεμήθηκε και το ασημένιο βραβείο EcoCampus, σε αναγνώριση της αφοσίωσης και της καινοτομίας του στη διαχείριση των περιβαλλοντικών επιδράσεων.

To ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM που συνεργάζεται με το NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY, προσφέροντας στη χώρα μας τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, ακολουθεί την περιβαλλοντολογική πολιτική του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM: “Οι πρακτικές που μάθαμε από το Πανεπιστήμιο μας και εφαρμόζουμε, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για τους φοιτητές μας, τις επιχειρήσεις και το περιβάλλον. Δημιουργούν μεγάλες προοπτικές για την πράσινη ανάπτυξη της χώρας μας”. Για περισσότερες πληροφορίες :κυρία Νατάσα Παρταλιού στο 2310227119.