Η απόκτηση του Αντώνη Κεφαλούκου από τον ΑΟΤ ήταν μια κίνηση ενδεικτική των πρωταγωνιστικών βλέψεων που έχει για την επόμενη χρονιά το σωματείο του Τυμπακίου.

Η ενίσχυση με τον πρώτο σκόρερ (30 γκολ) του περυσινού πρωταθλήματος και από τους σημαντικότερους παίκτες του πρωταθλητή Ρούβα φανερώνει επιδιώξεις ανόδου για μια ομάδα που πέρυσι προσπάθησε αλλά δε μπόρεσε να ακολουθήσει μέχρι τέλους αυτό το δρόμο.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην “Π”αναφέρθηκε τόσο στα αίτια επιλογής του ΑΟΤ ως νέου σταθμού στην αγωνιστική του διαδρομή όσο και σʼ αυτά του διαζυγίου με το Ρούβα.

“Επέλεξα να συνεχίσω στον ΑΟΤ για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας είχε να κάνει με τη θέληση που υπάρχει για πρωταθλητισμό γιατί θέλω να υπάρχει στόχος ανόδου όπου κι αν παίζω. Ο δεύτερος σχετιζόταν με τις αυξημένες υποχρεώσεις που απαιτούσε η συμμετοχή στο περιφερειακό με την ομάδα του Ρούβα τις οποίες η δουλειά μου δε μου επέτρεπε να ακολουθήσω” επεσήμανε ο έμπειρος παίκτης ο οποίος αναφερόμενος στη νέα του ομάδα μίλησε στις προϋποθέσεις που τηρούνται προκειμένου ο ΑΟΤ να είναι ο επόμενος νικητής στη διοργάνωση της Α1.

“Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΤ έχει ξεκινήσει με όρεξη για κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω ότι συγκεντρώνονται όλες οι προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε και να δοθεί συνέχεια στην καλή πορεία και στο μέλλον. Υπάρχει γήπεδο και βοηθητικές εγκαταστάσεις, Ακαδημίες με πάνω από 200 παιδιά και καλούς προπονητές σʼ όλα τα τμήματα και άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Ο κόσμος του ΑΟΤ πάντοτε ερχόταν στο γήπεδο και είναι γνωστή η στήριξη που μπορεί να παρέχει”.

Κλείνοντας ο Αντώνης Κεφαλούκος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρούβα για την περυσινή συνεργασία υποστηρίζοντας ότι η αποχώρηση από την ομάδα έγινε με τον ομαλότερο τρόπο.

“Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του Ρούβα. Στάθηκαν κύριοι απέναντι μου. Έφυγα σα φίλος από την ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για να με εντάξουν στο δυναμικό τους”.