Θα ήθελαν να δουν και τα δύο ματς
Η ΕΠΣΗ όρισε για άλλη μια φορά τα περισσότερα παιχνίδια το Σάββατο ώστε να πάει ο κόσμος την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Το δυστύχημα είναι ότι την ίδια ώρα (3 μ.μ.) γίνεται το ντέρμπι ΠΟΑ-Χερσόνησος για τη Γʼ Εθνική. Κρίμα γιατί πολύς κόσμος θα ήθελε να δει και τα δύο παιχνίδια...
Ν.Μ.

Του πάει ο ρόλος
Ο Εργοτέλης μπορεί το ερχόμενο Σάββατο να παίζει εκτός έδρας με τη Λάρισα που δίνει μάχη για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι-οφ με το βαθμό δυσκολίας της αποστολής να είναι δεδομένος, όμως οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν και σʼαυτή την αγωνιστική ένα πολύτιμο όπλο. Την πολυτέλεια να... περιμένουν τον αντίπαλο τους στο γήπεδο, και να εξαπολύουν στο σωστό χρόνο τις ταχύτατες αντεπιθέσεις τους, σʼένα ρόλο που τους “πάει” ιδιαίτερα και αποτέλεσε το κύριο γνώρισμα σε καθεμιά από τις τρεις νίκες επί των δύο αιωνίων.
Α.Σ.

“Κιτρινόμαυρα” γκολ
Ο Εργοτέλης είχε την... τιμητική του στις επιτυχίες του ΕΤΑΔ. Γιατί μπορεί να απουσίαζε ο Καρέλης, αλλά και τα τρια γκολ στον τελικό (Φυτίλης, Δωματάς, Ανωγειανάκης) προήλθαν από παίκτες που αγωνίζονται στις ομάδες Νέων του συλλόγου. Ο Εργοτέλης είναι ο καλύτερος “σύμμαχος” τόσο του ΕΤΑΔ όσο και των Μικτών ομάδων...
Μ.Χρ.

Βοηθάει
Δεκτή με ικανοποίηση γίνεται από τους τεχνικούς των ομάδων του Ηρακλείου-κατά πάσα πιθανότητα και όλης της Κρήτης- η διακοπή του Περιφερειακού πρωταθλήματος γιʼαυτό το Σαββατοκύριακο. Τα αγωνιστικά προβλήματα που -πάντα- υπάρχουν μπαίνοντας στην τελική ευθεία, αλλά και η συγκέντρωση που απαιτείται για την προάσπιση των διαφορετικών ανά περίπτωση επιδιώξεων, προσφέρονται για μια ανασύνταξη δυνάμεων πριν την τελική αντεπίθεση, σʼένα πρωτάθλημα στο οποίο εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον και στα τρια βαθμολογικά στρώματα.
Α.Σ.

Υποχρεώσεις
Συνεχόμενες είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την εποχή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα του ΕΤΑΔ και τις Μικτές της ΕΠΣΗ. Αρκετοί από τους πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίστηκαν το πρωί της Κυριακής με τις ομάδες Νέων του Εργοτέλη (σ.σ. είχαν γυρίσει 12 ώρες πριν από την Κομοτηνή) και φυσικά σήμερα θα ενισχύσουν τις Μικτές Ηρακλείου.
Μ.Β.

Η διαφορά...
Ο ΠΑΟ κατέκτησε το 12ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του και η τροπαιοθήκη του έχει ακόμα 4 πρωταθλήματα Ευρώπης, 29 πρωταθλήματος Ελλάδος και ένα διηπειρωτικό, που αυτή τη στιγμή κάνει την διαφορά με τους υπόλοιπους Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΟΚ. Όσο για τους άλλους τρεις “μεγάλους” ο Ολυμπιακός μετράει 1 πρωτάθλημα Ευρώπης, 9 πρωταθληματα Ελλάδας και 7 Κύπελλα, ο Άρης 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 1 Κύπελλο Κόρατς, 1 Τσάμπιονς Καπ, 10 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα Ελλάδας, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει στη συλλογή του 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο, 1 Κόρατς, 2 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας. Και κάτι ακόμη πολύ ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!
Α.Π.