Με μεγάλη συμμετοχή από όλους τους Ομίλους της Κρήτης πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας στην αίθουσα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον ΙΟΗ και εισηγητή τον Κώστα Μάνθο διοργάνωσε αυτή την διημερίδα.

Ο Κώστας Μάνθος, διακεκριμένος αθλητής αλλά και εκπαιδευτής της Ιστιοπλοΐας παρείχε γνώσεις πολύ υψηλού επιπέδου για την αγωνιστική Ιστιοπλοΐα .

Τα μέλη των Ομίλων της Κρήτης τα οποία παρακολούθησαν το σεμινάριο έφυγαν πολύ ικανοποιημένα, με την προσδοκία να γίνει σύντομα ξανά μια τέτοια εκδήλωση.Γιορτάζει ο ΙΟΗΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το βράδυ της Παρασκευής , ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, γιορτάζει τις Απόκριες, με ένα πάρτι μασκέ που έχει γίνει πια θεσμός.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν όλα τα μέλη του Ομίλου και ο καθένας συμβάλει με…. τον τρόπο του.

“Φίλοι και μέλη αναλαμβάνουν το μπουφέ, (ο καθένας φέρνει τη …σπεσιαλιτέ του), το κρασί είναι πάντα προσφορά του καταστήματος, κι ο Μανόλης όπως πάντα βάζει τη μουσική.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στις εγκαταστάσεις του ΙΟΗ, στο παλιό Ψυγείο στο Λιμάνι, στο χώρο του Εστιατορίου.

Βάλτε ό,τι πιο γιορτινό έχετε και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μια βραδιά χορού και κεφιού. Δεκτοί κι οι μη μασκαρεμένοι”, αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.Πρώτος ο ΣμυρλήςΟ Σταύρος Σμυρλής με το σκάφος “SIMEΡΑ” πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα “Παξιμάδι” που διοργάνωσε προ ημερών ο ΙΟΗ. Ακολούθησαν:

2) Γιάννης Κλαράκης (Pelagis)

3) Κώστας Ζαμπετάκης (Thalassitis)

4) Ν. Νικηφορίδης/Ρ. Φλώρου (ΙΙΟΝΙ)

5) Μιχάλης Ψυχογιός (Paraplous I)

6) Μανώλης Καμπας (6 ran Ma)

7) Δημήτρης Κελεφιότης (Coral)